Beach Clean Up 7 mei

Plastic soep, niet het menu van een verenigingsavond, maar bittere ernst! Je zult er vast wel eens van gehoord hebben. Grote en kleinere delen plastic vormen in alle oceanen een niet afbreekbare brei ook wel plastic soep genaamd. Al het plastic en ander vuil op het strand zal uiteindelijk in de zee terecht komen waardoor de plastic soep steeds groter wordt!

Laat zien dat je begaan bent met de zee en het strand! Kom op 7 mei met het hele gezin helpen het strand pico bello klaar te maken voor het seizoen!  Zeker voor de kinderen is het belangrijk om bewustzijn te creëren zodat het schoon houden van de zee straks voor iedereen de normaalste zaak van de wereld wordt. Toch?

Dus kom langs, jong en oud, iedereen kan mee doen. We beginnen om 11.00 uur!

Deze Beach Clean Up is officieel onderdeel van de Ocean Initiatives door Surfrider Foundation Europe !  Klik  hier voor meer informatie!

CategorieënNiet gecategoriseerd