The Mistral Club

Momenteel zit de Mistral Club vol. De volgende mogelijkheid is voorjaar 2024. We houden hiervoor een wachtlijst bij. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een email naar secrataris@wvzandvoort.nl De SUP-only lidmaatschappen zijn nog wel beschikbaar. 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wingsurfen en suppen, maar wil je niet meteen een fortuin uitgeven aan je eigen spullen? Wij hebben goed nieuws voor je! Mistral lanceert namelijk The Mistral Club, zodat je als WVZ lid op een laagdrempelige manier kunt genieten van deze watersporten en kijken of dit iets voor je is.

Wat houdt The Mistral Club in?

Het werkt hetzelfde als onze Nacra500-club alleen dan voor wing- en supmaterialen. Hoe cool is dat? Op 1 lidmaatschap heb je toegang tot:

  • 4x wingfoil set beginners. Boards: 115L/135L/ 210L (board zonder foil)/ 170L (inflatable). Wings: 1 x 4meter 2x 5meter, 1x 6 meter. Foils: 1200/1400/1700 foil

Wat zijn de voorwaarden voor lidmaatschap?

  • Een volledig lidmaatschap kost €199 per seizoen. Hierbij heb je toegang tot alle bovengenoemde Wingsets.
  • Een SUP-only lidmaatschap kost €99 per seizoen. Hierbij heb je enkel toegang tot de sups.
  • Een lidmaatschap loopt 12 maanden.
  • Het inschrijven voor de materialen gaat via de web-app {mistralclub.inzetrooster.nl} in blokken van 2 uur. Daarnaast is er een speciale Whatsapp groep aangemaakt zodat The Mistral Club members makkelijk met elkaar kunnen overleggen.
  • Lees hier alle voorwaarden voor leden van The Mistral Club.

Schrijf je in door een email te sturen naar: secretaris@wvzandvoort.nl. Geef daarbij duidelijk aan of je een volledig lidmaatschap of SUP-only lidmaatschap wilt.

Als je nog vragen hebt over The Mistral Club of over het gebruik van de materialen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jan Willem van Oostrom. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Je kunt hem bereiken via: j.w.van.oostrom@gmail.com of op 06-16437760