Nieuwe clubitems

In samenwerking met onze sponsor Mbrand (Magic Marine en Mystic) hebben we voor onze leden twee kledingitems ontwikkeld. Het gaat om een Mystic Poncho en een Magic Marine Rashvest met clublogo. De actie is eenmalig, en loopt nog t/m donderdag 25 mei (de openingsdag van het seizoen). Tijdens de openingsdag is er van 11:00 tot 12:30 gelegenheid om te passen.

De Mystic Poncho is van handdoekstof en lekker warm voor na je kite-, SUP- of surfsessie. Hij is voorzien van een grote capuchon en heeft wijde mouwen. Het Magic Marine Rashvest, heeft lange mouwen en is te dragen als extra laag onder of over een wetsuit. Tijdens zonnige dagen kan deze tevens als UV bescherming gedragen worden.

Beide items worden inclusief WVZ-logo aangeboden. De Mystic Poncho voor de speciale ledenprijs á € 44,99, en de Magic Marine Rashvest voor € 27,99. Bestellen kan door eenvoudig een e-mail te sturen naar Clubkleding@wvzandvoort.nl.

Vermeld dan wel je naam, wat je wilt bestellen (Rashvest of Poncho) en de maat (XXS,XS,S,M,L,M,XL,XXL  –  alleen voor het Magic Marine Rashvest). Voor de Poncho geldt “One size fits all”. Betaling geschiedt bij levering. De levering zal medio juni via Van den Berg Surf lopen.

Met deze actie willen wij onze leden 2 leuke clubitems voor een goede prijs aanbieden, welke tevens de binding met club en sponsor onderstrepen.

Commissie clubkleding

CategorieënNiet gecategoriseerd