Vroeger, toen alles beter was….

hckan

Onderstaand bericht bereikte ons via de Hobie Associatie:

Misschien heb je er ooit wel eens van gehoord: een associatie. De club die zorgt voor de klassenregels van de boten van een bepaald merk of type. En die voor wedstrijden voor die klasse zorgt zodat je als zeiler je kunt meten met andere zeilers op zo’n zelfde boot, zonder handicapverrekening. En eigenlijk nog veel meer zaken regelt! Op dit moment zijn wij druk bezig binnen de Hobie associatie om met elkaar het Hobie zeilen weer nieuw leven in te blazen.

Het catamaranzeilen in Nederland kent best een moeilijke periode de laatste jaren. De grote evenementen zoals de Ronde om Texel, de NK’s en EK’s worden in ons land lang niet meer zo druk bezocht als vroeger en dat vinden wij zonde. Met de nieuwe Hobie Associatie willen wij gaan kijken of we met z’n allen terug kunnen naar de basis van het Hobie zeilen; waar het plezier en de deelnemers weer voorop staan en het zeilen weer een feestje wordt.

Wat maakt een evenement leuk? Natuurlijk zijn dit de wedstrijden en zeilactiviteiten, maar bovenal de deelnemers. Jullie dus! En aangezien jullie input voor ons heel belangrijk is, willen we jullie uitnodigen op vrijdagavond 1 augustus a.s. vanaf 19:00 uur bij Hobie Cat Holland, Jan van Gent 2a, Noordwijk.

Jullie zijn de ambassadeurs van onze sport, daarom is het belangrijk dat dit zo breed mogelijk opgepakt gaat worden. Deel dit bericht dus gerust onder de leden van je vereniging, vrienden en bekenden, kortom iedereen die het Hobie gevoel heeft. Heb je interesse om met ons mee te denken meld je dan graag even aan via HCKAN@kpnmail.nl

Have a Hobie way of life!

www.hobieclass.nl

                              

 

CategorieënNiet gecategoriseerd