Inschrijven LiP Open NK kitesurf course racing 2014

1779040_10152233526923879_1334183127_n

Je kan je inschrijven voor de Pro klasse of de Fun klasse. Uiteraard is de Pro klasse voor de snelle mannen op Raceboards en met ervaring. De Fun klasse is er voor alle kiters ongeacht materiaal die het leuk vinden om te zien of ze slim kunnen varen en sneller zijn dat de rest. Uiteraard verwachten we hier een grote opkomst van WVZ leden!

Schrijf je hier in –> Inschrijf formulier!

Indien je ingeschreven bent voor de Fun klasse heb je automatisch een vrijkaartje voor de downwinder in hetzelfde weekend! De downwinder zal afhankelijk van de condities van IJmuiden naar Zandvoort of van Noordwijk naar Zandvoort worden gevaren; binnenkort meer over deze bijzondere downwinder.

Schrijf je op tijd in: plekken in de Fun klasse en voor de downwinder zijn beperkt!

 

 

CategorieënNiet gecategoriseerd