Inschrijven voor de LiP downwinder

Amerikaanse-Schoolbus-O4D

Tijdens het LiP ONK in Juni kan je ook een downwinder maken van Noordwijk naar Zandvoort of van IJmuiden naar Zandvoort (afhankelijk van de condities). Mocht je ingeschreven zijn voor de FUN races dan mag je automatisch de downwinder meedoen. Maar je kan je ook alleen inschrijven voor de downwinder.

Het aantal plekken is beperkt dus snel inschrijven als je zeker wil zijn van een zitplaats in de manse schoolbus {#emotions_dlg.pompom.gif}

Inschrijven downwinder tijdens LiP ONK

In Juni zijn er 2 afroep weekenden voor het LiP ONK Kite course racen te weten: 14-15 juni en 21-21 juni. In 1 van die twee weekenden zal bij genoeg wind het NK worden gevaren en daarmee ook de downwinder. Op de donderdag voor het weekend zullen we op de WVZ website en Hanglos.nl aangeven of het event doorgaat en wanneer de downwinder gevaren gaat worden op basis van de voorspellingen!

CategorieënNiet gecategoriseerd