Dit weekend gaat het ONK door voor de PRO klasse!

facebookCheck ook onze Facebook pagina

LiP2-ONK-Courseracen-2014

In juni wordt het tweede officiële NK Kitesurf course racen gevaren in Zandvoort. Inmiddels voor het derde jaar op een rij vind dit Nederlands Kampioenschap plaats bij onze vereniging. In het twee daagse evenement kunnen naast de Pro’s ook de recreanten aantreden in de Fun klasse waarin je gewoon op je twintip of golfsurfboard mag meedoen. Zo kan iedereen proeven aan het wedstrijd gevoel “wie is het snelst” op het water. Net als vorige jaren wordt het evenement gehost door de Watersport Vereniging Zandvoort.

LiP onze nieuwe hoofdsponsor dit jaar is een zonnebrillen merk  voor en door watersporters.

In veel delen van de wereld gaan fanatieke watersporters niet meer het water op zonder de LiP typhoon zonnebril. Perfecte bescherming van je ogen op het water! Naast de zonnebril voor op het water heeft LiP nog 6  stoere ‚urban’ modellen. De urban stijl brillen zijn standaard gepolariseerd en combineren Trend en kwaliteit tegen een normale prijs.

Het kampioenschap wordt samen met de Nederlandse Vereniging van Wedstrijd Kiters (NVWK) georganiseerd op de Zandvoortse Noordzee bij het clubgebouw van de WVZ op strand-zuid. Het tweedaagse evenement zal, afhankelijk van voldoende wind, doorgang vinden op 14 – 15 of  21 – 22 juni. Twee dagen van te voren wordt op basis van het weerbericht beslist of het evenement doorgaat.

Er wordt in drie categorieën om de hoogste eer gestreden: Professionals heren en Professionals dames; en de Fun klasse voor de recreanten onder de deelnemers. De inschrijving staat open voor alle redelijk gevorderde tot goede kiters met belangstelling voor kitesurf course racen.

 Het ONK duurt dit jaar opnieuw 2 dagen. We kunnen zo meer heats varen in zowel de Pro als de Fun klasse. We nodigen iedereen dan ook uit om te komen kijken en voor de kiters onder ons om je in te schrijven!

Naast de Races is er ook een downwinder geplanned. Afhankelijk van de wind worden de kiters naar IJmuiden/Langevelderslag of Noordwijk gebracht! Meer info over de downwinder volgt snel.

Inschrijven:

 

CategorieënNiet gecategoriseerd