Kitezone gesloten – Catamaranzone beperkt geopend tijdens Mystic SUP Challenge

  

De haven en het strand/vaargebied voor de WVZ, zullen komende zondag speciaal voor de Mystic SUP Challenge ingericht zijn, en dat betekend voor sommige watersporters wat beperkingen. We vragen je om begrip.

WVZ Kitezone gesloten 

I.v.m de grootte van het SUP-event zal de WVZ kite-zone komende zondag gesloten zijn. Bijna het gehele strand voor de WVZ zal namelijk door de wedstrijden en testmateriaal van importeurs/dealers in beslag genomen worden. Om te voorkomen dat andere watersporters, de deelnemers aan de wedstrijden (onbewust) zouden hinderen, is kiten bij de WVZ komende zondag niet mogelijk. Mocht je toch willen kiten, dan verzoeken wij je om komende zondag de Kitezone bij “The Spot” te gebruiken.

Catamaranzone beperkt open. 

Voor de catamaranzeilers is er tussen 11:15 en 12:00 uur, en 14:00 en 16:00 uur maar beperkte doorgang van catamarans mogelijk. Gedurende deze tijden worden de 2 Beach Races gevaren, waarbij deelnemers een parcours zowel op zee als over het strand zullen afleggen. Wanneer je wilt zeilen, gebruik dan het meest noordelijke gedeelte van het strand om met je boot aan en af te varen. Kijk goed uit voor de SUP-pers, en geef ze alle ruimte. Op het zuiderlijke gedeelte van het strand zal zondag de gehele dag een Wave Contest gevaren worden. Het dringende verzoek aan alle zeilers is om uit dit gebied te blijven. 

Op het strand zullen Beach Marchals aanwezig zijn, die indien nodig aanwijzingen kunnen geven.

CategorieënNiet gecategoriseerd