Clubwedstrijden

Clubwedstrijden  14072013

Spannende strijd vandaag op het water. Veel gelegenheidsteams.  De dag begon met een matig briesje maar nam gedurende de middag iets toe. Er werd scherp gestart. Toch was de wedstrijdleiding zo af en toe nog net iets scherper.  (Drie OCS-jes.) De Carbon F20’s  hadden hun eigen wedstrijd. Soms  extra uitgedaagd door Ronald op zijn A-cat.

Maar ook door de F-18’s werd flink strijd geleverd. Hoewel een enkeling  zijn vaste stuurman miste. Hij ging wel lekker hard onder spi, maar halve wind varen in een down-winds rak is niet echt aan te raden :).  Gelukkig ging het later beter.  Bij de klasse TR >108 gingen Evert en Merel tot 3 maal toe aan de leiding.

Na afloop lekker met elkaar geborreld. Het was weer ouderwets gezellig!!

Dan hier de uitslagen van vandaag.  Komende zondag weer nieuwe kansen.

Norbert, Frank en Wouter namens alle zeilers bedank!

CategorieënNiet gecategoriseerd