Sunday Sessions September 2017 nu inclusief LONGBOARD SKATE CLINIC !

Op 3 september gaan de najaars Sunday Sessions van start. Het betreft een vervolg van de succesvolle golfsurflessen die dit voorjaar gegeven zijn door de instructeurs van First Wave Surfschool.

De opzet en invulling van de najaars Sessions ziet er iets anders uit dan de sessions van het voorjaar.

Ten eerste zullen er maar drie sessies plaastvinden dit najaar. Een van deze sessies zal geheel in het teken staan van een longboard skate clinic! Alle deelnemers zullen deze sessie geheel besteden aan het onder de knie krijgen van het longboarden onder toeziend oog van een ervaren instructeur van First Wave Surfschool. Verbeter hiermee je techniek zodat je dit later weer kunt toepassen op het water tijdens de twee overige Sunday Sessions.

Wat is er nog meer veranderd?

Om de veiligheid te kunnen garanderen zullen deze sessions alleen doorgaan bij een minimum aantal deelnemers van 12 personen zodat er twee instructeurs ingezet kunnen worden.

Verder dien je minimaal 9 jaar oud te zijn en moet je al over surfervaring overeenkomstig level twee beschikken. Level twee is tijdens deze najaars sessies het niveau waarop lesgegeven gaat worden.

Dit sluit aan op de level twee lessen van afgelopen voorjaar.

Wat verstaan wij onder level twee surfen:

Je hebt minimaal zwemdiploma A en B. Je beschikt over een redelijke paddel techniek en bent in staat zelfstandig een golf aan te paddelen en de take off te maken. Je bent enigszins op de hoogte van de surfetiquette en je kunt al een aardige inschatting maken waarneer je wel of niet een golf kunt pakken.

Op welke data zijn deze Sunday Sessions?

  • 3 september
  • 10 september
  • 17 september

Hoe laat beginnen de lessen en hoe lang duren ze:

De lessen zijn van 10:30 tot 12:30 en duren dus twee uur. ( dit is dus een half uur langer dan in het voorjaar!)

Wat kost het?

Heb je een eigen wetsuit dan betaal je € 55,-

Heb je geen wetsuit dan kost het € 60,-.

Beide bedragen zijn verder inclusief het gebruik van de surfboards evenals de longboard skateboards met bijbehorend beschermingsmateriaal.

 Deelname aan de Sessions pas bevestigd na overmaking op rekening NL34RABO0153804971 t.n.v. First Wave Surfschool o.v.v. “Sunday Sessions” en de naam van de deelnemer.

INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK!

CategorieënNiet gecategoriseerd