Eneco Luchterduinen Race – zaterdag gecanceld

De organisatie van de Eneco Luchterduinen Race heeft zojuist besloten om de Long Distance Race van zaterdag 19 augustus te cancelen. Hoewel de Eneco Luchterduinen Race eerdere zwaar-weer-edities gekend heeft, zijn de weersverwachtingen voor komende zaterdag te extreem om op verantwoorde wijze te kunnen catamaranzeilen. Door tijdig afgelasten willen we zowel de zeilers als ook de vele vrijwilligers van de diverse KNRM’s, Reddingsbrigades, ZVN en de KWVS al in een vroeg stadium duidelijkheid geven.

Voor komende zondag zien de zeilomstandigheden er gelukkig een stuk beter uit. De geplande Upwind /Downwind Races lijken zondag dan ook gewoon door te kunnen gaan. Het entreegeld hebben we voor zondag – voor beide klassen – verlaagd naar 25 euro per boot. Dit is inclusief ontbijt op zondagmorgen. Zeilers die op zaterdag ook van de BBQ gebruik willen maken zijn van harte welkom. Voor 12.50 euro eet je gezellig mee. We horen dit dan graag voor zaterdag 12:00 uur a.s. van je.

KITEDOWNWINDER

De geplande Kite Downwinder gaat morgen natuurlijk wel door. Dus mocht je ook kunnen kiten…… Kom dan morgen alvast je boot brengen en neem voor zaterdag lekker je kite-spullen mee. Er zullen deze dag tevens diverse dealers met testmateriaal op de Watersportvereniging Zandvoort aanwezig zijn.

Inschrijven voor de Downwinder kan via deze link

Hopelijk tot zondag bij de Upwind / Downwind wedstrijden. En wie weet morgen al bij het kiten.

CategorieënNiet gecategoriseerd