Dfrost Almugar New Year’s Surf – 4 januari

facebook  Like onze facebookpagina (Vinden onze sponsoren leuk )

Dfrost Almugar New Year's Surf 2

Op 4 januari 2015 organiseert de Watersportvereniging Zandvoort samen met de Zandvoortse Surfvereniging en de HSA de Dfrost Almugar New Year’s Surf. Het wordt alweer de 5e editie van deze winter surfwedstrijd. De surfwedstrijd kende namelijk al vier eerdere succesvolle edities en de organisatie pakt het dit jaar groter aan dan ooit!

Het surfevenement is uniek in haar soort, midden in de winter, waar surfers hun passie en liefde voor de golven kunnen delen. Ook dit jaar zal de New Year’s Surf op de Watersport Vereniging Zandvoort plaatsvinden. Een mooie, trendy en grote locatie. Dit betekent warme douches voor de surffanaten, een open haard en een kantine. Verder staat er een Hot Tub waarin iedereen zichzelf kan opwarmen en zal er een kampvuur zijn.

Mooie prijzen te winnen
Dit jaar zijn de prijzen ongekend! Zo wordt er voor de twee 1e prijswinnaars een Surfboard door Dfrost Almugar aanboden. De twee 2e prijzen – eveneens door Dfrost Almugar gesponsord – zijn een surfvakantie in het Dfrost Almugar Surfhouse. De 3e prijzen,  2 wetsuits, worden aangeboden door Surfshop High Tide!  De 3e prijswinnaars krijgen hiernaast ook een kleding tas van Dfrost Almugar. Val je niet in de prijzen? Niet getreurd, alle deelnemers ontvangen een goodiebag met toffe spullen en er zijn nog genoeg andere surfgerelateerde prijzen te winnen tijdens de loterij.

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt €20,00 p.p.. Dit is inclusief een winterse hap en een goodiebag. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar rekening NL80 INGB 0667 7657 86, t.n.v. Watersportvereniging Zandvoort, o.v.v. naam deelnemer en “New Year’s Surf 2015”. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Helaas hebben we maar voor 50 deelnemers plaats. Wees er daarom snel bij, want vol = vol.

Vele andere activiteiten
Naast de surfwedstrijd biedt dit Lifestyle Event een dag uit voor jong en oud. Zo is er een Surfrodeo gesponsord door Ripstar, waar iedereen kan laten zien hoe goed die is. En de winnaar wint een Ripstar surfvakantie. Verder kun je genieten van verschillende workshops, is er een slackline, kun je spijkerbroek hangen, indoor boarden, zijn er masseurs, kun je shoppen bij de kraampjes of lekker genieten van een hapje en drankje bij het houtvuur. Kortom, ook voor de kinderen is er voldoende te doen.

Inschrijven voor de “Dfrost Almugar New Year’s Surf” kan via deze link

Contactadres: Wedstrijdcommissaris@wvzandvoort.nl

CategorieënNiet gecategoriseerd