HobieDe Hobie associatie ziet graag oude tijden weer  herleven. Ben je zelf ook Hobie zeiler? Dan speciaal voor jou onderstaande oproep:

Beste Hobie zeiler, oud-zeiler, enthousiasteling etc.

Misschien een wat vreemde aanhef, maar laat mij het uitleggen. Namens het nieuwe bestuur van de Hobie Cat Klasse Associatie Nederland, kortweg HCKAN, wil ik je iets vertellen en vragen. De HCKAN heeft de laatste jaren een sluimerend bestaan geleden, waardoor er eigenlijk geen zicht meer is op zoiets als een ledenbestand. Niet gek overigens, want wat is er de laatste jaren nu helemaal georganiseerd?
Daar wil een aantal enthousiaste (Hobie) zeilers iets aan gaan doen! Maar ja, zonder actueel ledenbestand… vandaar deze brief. Uit de nodige vergeelde bestanden hebben we je adres opgedoken en willen we je niet onthouden van het goede nieuws: de Hobie Associatie wordt nieuw leven ingeblazen! Er zijn genoeg kandidaten om met elkaar een volwaardig bestuur te gaan vormen, en aan mij de eer om daar wat sturing aan te geven. En dat is slechts stap 1.


Want met een bestuur alleen zijn we er niet. Ja we bruisen van de ideeën, maar de uitvoeringskracht, daar hebben we hulp bij nodig. Denk aan verenigingen, evenementenorganisatoren, vrijwilligers, en mensen zoals jij. Zeilers, oud-zeilers, mensen die Hobie en/of het catamaranzeilen een warm hart toe dragen. Die ons willen helpen met ideeën, met activiteiten en met gezelligheid!
Ik hoop dat ik je alvast een klein beetje enthousiast heb kunnen maken. Volgende week vrijdag, 12 december a.s., komt de HC KAN voor het eerst weer bij elkaar. Ik zou het zeer op prijs stellen om je daar te mogen begroeten! Maar ook als je niet kunt, gaan we je graag op de hoogte houden van alle activiteiten van de Hobie Associatie. Daarvoor hebben we wel je contactgegevens nodig; nog een keer decemberzegels plakken, daar beginnen we niet aan. Stuur ons daarom een mail via HCKAN@kpnmail.nl met je naam, adres, woonplaats gegevens en we houden je op de hoogte.

Maar zoals gezegd, ik zie je graag volgende week. Plaats van handeling is Hobie Cat Holland aan de Jan van Gent 2 in Noordwijk. Johan en zijn team zijn onze gastheren die avond. De bijeenkomst start om 19.00 uur en sluiten we uiteraard af met een borrel. Je kunt eventueel vooraf mee-eten (aangeklede loempia) vanaf 18.00 uur. Meld je hiervoor aan bij Johan van Kooten via info@hobiecat.nl. Je kunt ook even op Facebook de pagina van de Hobie Associatie zoeken om je aan te melden voor dit “evenement”. Graag tot volgende week!

Met vriendelijke groet namens het nieuwe bestuur van de Hobie Associatie

CategorieënNiet gecategoriseerd