Uitreiking eerste portofoons aan WVZandvoort

PERSBERICHT 19 augustus 2014

Overdracht marifoon
Penningmeester Paul Koote van Watersportvereniging Zandvoort neemt de eerste serie NPJ portofoons in ontvangst uit handen van Robert Lelieveld van Barning communicatie. NPJ voorzitter Max Blom kijkt tevreden toe: “weer een stapje in de goede richting

NPJ zet grote stap in communicatieproject met uitrei- king portofoons aan Watersport Vereniging Zandvoort.

De eerste serie NPJ portofoons zijn aan WV Zandvoort overhandigd en meteen gebruikt. Hieraan ging maandenlang onderzoek en een testfase door het NPJ en specialist Barning Communicatie aan vooraf.
WV Zandvoort heeft de portofoons direct en succesvol ingezet tijdens de Eneco Luchterduinen Race en de Tweedaagse van Zandvoort op 16 en 17 augustus jl.

Paul Koote, penningmeester WV Zandvoort:
“Wij zijn zeer verheugd met de samenwerking en uitkomst van dit NPJ communicatieproject. Zeilen op zee, zeker met jeugd, vereist een hoge graad van veiligheid. Dat is een belangrijk aandachtspunt binnen onze vereniging. Het NPJ initiatief heeft ons veel werk uit handen genomen. Als vereniging zijn wij natuurlijk ook heel blij met de financiële voordelen dankzij de brede samenwerking en collectieve inkoop.”

Robert Lelieveld van Barning communicatie:
“Uiteraard zijn wij zeer verheugd onderdeel en leverancier te zijn van dit omvangrijke project. Na veel wikken en wegen zijn we tot een prachtige communicatieoplossing gekomen. Door de aan het NPJ verleende machtiging van het Agentschap Telecom, voldoen de portofoons aan alle rechtmatige eisen.”

Max Blom, voorzitter NPJ:
“Gewoon super zoals iedereen heeft meegewerkt om dit project van de grond te tillen. Als NPJ en coördinerende partij zijn wij heel gelukkig een bijdrage aan de veiligheid van het jeugdzeilen te kunnen leveren. Door ons onderzoek hoeven de zeilwedstrijdorganisaties niet zelf het wiel uit te vinden en nemen we hen werk uit handen. De drempel is verlaagd en verenigingen, zeilscholen en klassenorganisaties kunnen nu betaalbaar en uniform communiceren tijdens trainingen, wedstrijden en evenementen.”

Over het NPJ
Het Nationaal Platform Jeugdwedstrijdzeilen is opgericht ten behoeve van het jeugdwedstrijdzeilen in Nederland.
Doelstelling is zoveel mogelijk jeugd aan het wedstrijdzeilen te krijgen en te houden door de structuur en alle bestaande en nieuwe faciliteiten rond het nationale jeugdwedstrijdzeilen optimaal te organiseren en te begeleiden. Het NPJ wil het jeugdwedstrijdzeilen verenigen en met een sterke organisatie diverse zaken binnen de jeugdwedstrijdsport, met een vergaande professionaliteit, aan te pakken en te faciliteren.

Meer informatie over het NPJ: www.npjeugdwedstrijdzeilen.nl

NPJ

CategorieënNiet gecategoriseerd