America’s Cup naar Zandvoort

Voorzitter gaat voor de cup Het lijkt zo te zijn dat onze voorzitter aan het lobbyen is om de America’s Cup naar Nederland te halen. En in het bijzonder natuurlijk naar onze watersportclub in Zandvoort.
Momenteel is hij op bezoek bij het team USA Oracle en zal nu al heel snel ervaren hoe het verder gaat in race 6.De yankies staan inmiddels 0-4 achter op de kiwi’s die voorlopig harder en hoger varen dan wie dan ook. Paniek in de tent dus. Zo te zien heeft René weer rust gebracht en kunnen we allemaal straks live via het america’s cup youtube kanaal gaan zien of ze hun achterstand kunnen verkleinen. Zo niet, dan moeten wij Nederlandse catamaran experts ons er echt mee gaan bemoeien. Pak hem maar in die beker, daar gaan we een mooi plekje voor vrij maken.

CategorieënNiet gecategoriseerd