Waterparade, zondag 7 juli

Waterparade 2013

Zondag 7 juli 2013 organiseert de WVZ alweer voor het 2e jaar de Waterparade! Op deze dag zal er in diverse teams gestreden worden om de felbegeerde eeuwige roem en een niet te overtreffen vers gebakken appeltaart van Nanja!! 

De Waterparade bestaat uit diverse watersportactiviteiten maar dan net even anders. Hoe anders houden we natuurlijk geheim, want trainen is niet toegestaan. Wel kunnen we verklappen dat er onder andere SUP-pen, touwtrekken, skilattenrace op het programma staan. We hebben de Waterparade zo samengesteld dat iedereen vanaf 10 tot 95 jaar hier aan mee kan doen.  

Tijdens de Waterparade wordt er gestreden in teamverband. Een team bestaat uit tenminste 6 personen. Je kan je individueel inschrijven, maar ook complete teams zijn van harte welkom. Als je je als team inschrijft, dan zorg je natuurlijk ook dat je  als team herkenbaar bent …..

We beginnen 7 juli om 11.00 uur met de briefing en de dag zal tot ca. 17.00 uur duren. De kantine zal ’s morgens al vanaf 10:00 uur geopend zijn. Meedoen kost helemaal niets en kan door je op te geven voor 3 juli via : Waterparade@wvzandvoort.nl  

Kortom of je nu jong of oud bent, een Zandvoorste Zeeheld of pensionado, schrijf je snel in want de Waterparade kan en wil je zeker niet missen !!

 

CategorieënNiet gecategoriseerd