Club Med 5 juni

 

WVZ goes MED 2013

 

Beste zeilers, kiters, surfers, boarders, wavers, nieuwe en ‘oude’ leden van de WVZ,

 

De ClubMed van juni wordt met een week vervroegd naar woensdag 5 juni ivm studiereizen van het ClubMed team. Op deze – eindelijk – zomerse avond bestaat het menu uit

 

Verse pompoensoep met feta en munt

Zalm geweld in kruidenolie en gemarineerde zalm  met

groene risotto en spaghetti van asperges.

Dessert

 Wanneer je in wilt schrijven, doe dat dan per omgaande, maar uiterlijk zaterdag 1 juni voor 20.00 uur via een mailtje naar evenementencommissie@wvzandvoort.nl.

Dit is – zoals bekend – een feestje voor alle leden. Dus ook nieuwe leden zijn meer dan welkom.

 

Als je mondeling aangekondigd hebt te zullen komen, ook graag even schriftelijk bevestigen, inclusief het aantal personen waarmee je inschrijft. Let op: de inschrijving sluit bij het bereiken van 40 deelnemers (dit is exclusief het team van Club Med)

 

Vanaf ongeveer 18.00 uur is de bar open. We plannen rond 19.00 uur aan tafel te gaan.

We verwachten weer een volle club. Wanneer je vooraf of achteraf nog wilt varen of kiten, of gewoon lekker op het strand wilt zitten, kan dat natuurlijk ook. Bij goed weer heb je dan helemaal een mediterrane top avond!

 

We zien je graag op 5 juni!

 

 

Sirikit, Leonie, Marcel, Edith, Tineke, Ron, Albert.

 

Dit moet je even weten.

 

Gezien de capaciteit van de keuken in onze club en de capaciteit van de vrijwillige koks, zijn er een paar spelregels. Dit zijn ze.

 

1.     Het maximale aantal deelnemers is beperkt tot 40.

2.     Inschrijven gebeurt via de een antwoord e-mail op dit bericht naar evenementencommissie@wvzandvoort.nl . Hierin opgeven met hoeveel personen je komt. Kinderen tellen als volwassenen.

3.     De eerste 40 inschrijvingen – personen – worden gehonoreerd. Daarna sluit de inschrijving. ‘Aanschuiven’ als het mooi weer wordt, kan dus niet.

4.     De eerste 40 inschrijvingen krijgen een bevestiging, de anderen een berichtje dat MED volgeboekt is.

5.     Inschrijven betekent ook betalen. Ook als je onverhoopt niet komt opdagen. Wij zullen het diner ‘kosten neutraal’ bereiden. Deze maaltijd zal ongeveer € 14,50 per persoon kosten.

6.     De inschrijving sluit op het tijdstip dat in de brief is aangegeven, of wanneer het aantal van 40 gasten bereikt is. Hierna gaan wij voorbereiden en is boeken niet meer mogelijk..

7.     De maaltijden worden tussen 19.00 uur en 20.30 uur ‘uitgeserveerd’. Dit betekent ook dat je voor – of na – die tijd nog kunt zeilen. Helpen met voorbereiden mag. Je bent zeer welkom. Bijvoorbeeld groenten schoonmaken, snijden etc. Of gewoon lekker erbij zitten als er gekookt wordt.

 

Dit zijn de enige regels. Wij zullen weer ons best doen vijf avonden een lekkere maaltijd te bereiden. Zodat het voor jullie makkelijker en leuker is om ook op woensdag naar de WVZ te komen en bij goed weer lekker te varen.

CategorieënNiet gecategoriseerd