Havenafbouw

Het zomerseizoen 2023 loopt ten einde en we zullen het clubhuis en de haven weer winterklaar moeten maken. Dit is gepland op zaterdag 4 november. We willen hiervoor graag dat de boten zijn weggehaald uiterlijk 28 oktober. De voorbereidingen beginnen in het eerste week van oktober. Zoals je weet kan je je hiervoor opgeven via het inzetrooster of een mail sturen naar  inzetrooster@wvzandvoort.nl. Alle hulp is welkom!

In het algemeen geldt dat ALLE spullen die niet in je locker passen moeten worden verwijderd. En de haven moet uiterlijk 28 okt. vrij zijn van boten i.v.m. onderhoudswerkzaamheden en het winter-proof maken. Als je je hebt ingeschreven neem dan je eigen accuboormachine mee. Graag aandacht voor het volgende.

  • Stoelenhok leegruimen vóór 28 oktober; alle achtergebleven voorwerpen worden uiteindelijk afgevoerd naar grofvuil. Voor meer info over de gevonden voorwerpen graag het nieuwe protocol lezen https://wvzandvoort.nl/leden/gevonden-voorwerpen/ . Er gaat een slot op het stoelenhok, dat gebruikt wordt voor materialenopslag.
  • Je SUP-, windsurf- en waveplank(en) op de buitenrekken weghalen vóór 28 oktober. Achtergebleven planken, ook de losliggende in en om het clubhuis, zullen worden afgevoerd. De buitenrekken worden in de winter i.v.m. shovelwerkzaamheden tijdelijk verwijderd.
  • De boten moeten in principe vóór 28 oktober weg zijn. Daarna zullen we noodgedwongen de boten op kosten van de eigenaar moeten verwijderen naar P-Zuid.
  • De Jumbo en de lesboten worden uiterlijk 28 oktober naar het gemeenteterrein gebracht.
  • De spullen in niet toegewezen zeilvakken, waarvan we de eigenaren niet hebben kunnen opsporen, voeren we ook af of nemen we in als gevonden voorwerpen. Tijdens de winter mag je je spullen in jouw zeilvak laten liggen mits er maar niets uitsteekt!
  • Haal je (natte) pakken die in de winter niet gebruikt worden s.v.p. weg; er hangen er op dit moment veel te veel! Pakken die overblijven worden door ons van een sticker voorzien met datum en de niet in gebruik zijnde pakken worden afgevoerd.

Waardevolle spullen worden ingenomen als gevonden voorwerpen en zullen in het voorjaar met de opening van het seizoen worden uitgestald voor de rechtmatige eigenaar; als die zich niet meldt dan wordt het per opbod verkocht of naar grofvuil afgevoerd.