Update voor alle jeugdleden!

Morgen, tweede paasdag, start om 13.00 uur het paaseieren zoeken op het strand bij de WvZ. Dit is ieder jaar weer een groot succes. Kom allemaal gezellig langs met je kinderen of kleinkinderen. Na afloop trakteert de paashaas op pannenkoeken. Daar kunnen we overigens nog wel wat hulp bij gebruiken, dus alle Heel-Holland-Bakt fans zijn welkom.

En verder hebben we op zondag 12 mei de jaarlijkse Beach Clean-Up voor de jeugd (én ouders) gepland staan. Dit start om 10.30 uur in het WvZ-clubhuis. Help allemaal mee om het strand schoon te maken, dit is en blijft ontzettend hard nodig. Vorig jaar hebben we met deze actie meer dan veertig zakken plastic en troep afgevoerd!

De Zandvoortse Reddingsbrigade opent dit jaar op zondag 26 mei haar deuren voor wvz-jeugdleden. Samen met de medewerkers van de ZRB mogen we het materiaal bekijken en vragen stellen. Deze zogenaamde Safety-clinic start om 10.30 uur in het WvZ-clubhuis. Ook dit is ieder jaar weer een groot succes én ontzettend leerzaam. Want weet jij nog wat je moet doen als je in een mui terecht komt?

En last but not least, alle zeehelden die dit seizoen mee gaan doen aan de catamaranlessen krijgen op korte termijn een e-mail met alle informatie. Maar noteer alvast in de agenda, dat we op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) de boten gaan optuigen! Dit valt samen met de officiële WvZ-seizoensopening en dat belooft sowieso een gezellige dag te worden.

Tot ziens op het strand!
Harald Herwarth, jeugdcommissaris WvZ