New Year’s Surf 2017

poster-nys-2017final

Inschrijven via onderstaande link:

Inschrijfformulier

Op 15 januari zal bij de Watersport Vereniging Zandvoort de 7e editie van de New Year’s Surf plaatsvinden. Inmiddels begint het evenement de onofficiële landelijke kick off van het golfsurfseizoen te worden. Dit jaar met Poederbaas beanies en mutsen als sponsor.

De wedstrijd heeft een onofficieel karakter waarin jong en oud, man en vrouw zonder minimum of maximum leeftijd het tegen elkaar opneemt. Alleen een goed wetsuit, zwemdiploma en een ijzeren wil om de kou te trotseren is een vereiste! Onder het toeziend oog van de professionele jury van Holland Surfing Association zal uiteindelijk uit de prestaties van alle deelnemers, verschillende klassementen worden gefilterd. Voor nummers 1, 2 en 3 uit elk klassement zijn ook dit jaar weer geweldige prijzen te verdienen!

Niet alleen voor deelnemers belooft het een leuke dag te worden. Ook voor bezoekers en andere geïnteresseerden is er net zoals voorgaande jaren weer van alles te beleven. Buiten voor het clubhuis zal het kampvuur en de hottub weer het centrale punt zijn van de surfmarkt. Binnen in het clubhuis zal ‘s middags de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van de WVZ voor extra gezelligheid zorgen. De sponsorloterij zal ook dit jaar weer een spannend hoogtepunt van de middag worden.

De inschrijving is reeds geopend en het begint al aardig vol te lopen. Reeds een paar “”doorwinterende” jeugdleden van de WVZ hebben zich aangemeld! We moedigen nog meer (jeugd) leden aan die het golfsurfen bij de WVZ beoefenen, om zich in te schrijven!

De inschrijving bedraagt € 20,- Dit bedrag is inclusief een geweldige goodiebag en aan het einde van de dag deelname aan het stamppottenbuffet. Er is plaats voor 50 deelnemers dus zorg dat je er bij bent!

CategorieënNiet gecategoriseerd