Lezing Volvo Ocean Race bij de WVZ

boat-helicopter-klein

Trots maken wij bekend dat op zaterdag 10 december om 20.00 uur Sander Pluijm, exclusief voor WVZ leden ter afsluiting van het 50 jarig jubileum van de WVZ, een lezing geeft over zijn ervaringen in de Volvo Ocean Race 2008-2009. Sander werkte aan boord van team Delta Lloyd in de rol die nu Onboard Reporter (OBR) wordt genoemd. Hij was verantwoordelijk voor het maken en verzenden van de door hem zelf gemaakte video- en radio verslagen, geschreven blogs en foto’s. Ook geeft hij het laatste nieuws over de komende race welke in oktober 2017 begint en finisht in Den Haag! Voor meer informatie over de Volvo Ocean Race zie de website www.volvooceanrace.com

Zijn verhaal gaat over racen, zeilen en winnen maar ook over teambuilding, samenwerken, werken onder druk, leiderschap, presteren, succes behalen en tegenslagen overwinnen en omzetten in succes. Omdat Sander journalist is en het zelf heeft meegemaakt vertelt hij aan de hand van geweldig foto en film materiaal een fantastisch verhaal. Mag je niet missen!

Locatie: verenigingsgebouw WVZ
Datum en tijd: zaterdag 10 december om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Schrijf je in – alleen WVZ leden – door op onderstaande link ‘Hier inschrijven’ te drukken en je naam en aantal personen in te voeren.

Hier inschrijven

Tot dan.

CategorieënNiet gecategoriseerd