Zandvoort Surf and Sail Masters

heading Zandvoort surf and sailDe Watersportvereniging Zandvoort bestaat 50 jaar en organiseert ter gelegenheid hiervan op 20 & 21 augustus de Zandvoort Surf & Sail Masters. Dit multi watersport evenement wordt groots aangepakt en er worden verschillende wedstrijden en vele activiteiten gehouden. Waaronder de alom bekende Eneco Luchterduinen Race. Voor meer info zie onze speciale event-website  en onze inschrijf-pagina

Catamaranzeilen

Voor de catamaranzeilers wordt er op zaterdag de alom bekende Eneco Luchterduinen Race gevaren. Dit is een lange afstand race naar de NAM-22 boei, welke ca. 5 km voor de kust van Katwijk ligt. Hemelsbreed een race van ca. 50 km langs de kust. Een mooie tocht voor zowel de wedstrijdzeiler als de recreatieve zeiler. Dit jaar is de Eneco Luchterduinen Race tevens onderdeel van het NFB Kustzeilevenement.

>Inschrijven

>Meer info

Suppen

Voor de suppers worden er op zaterdag verschillende clinics georganiseerd. Er komen deze dag diverse dealers met testmateriaal naar Zandvoort. Je kunt meedoen aan de Fun Beach Race, en er is mogelijkheid om een Downwinder te varen. Hoe chill is dat? ’s Avonds is er een warm buffet en is er een DJ met saxofonist.

>Inschrijven

>Meer info

Windsurfen en Kiten

Op zondag zijn er voor de windsurfers en kiters Slalom Races en Course Races. Windsurfers en kiters varen op zondag dezelfde wedstrijdbaan en zullen dan ook met elkaar de strijd aangaan. Het worden fun-races, waar alle type kiteboards en windsurfers welkom zijn. ’s Morgens beginnen we met een gezamenlijk ontbijt en er zal aansluitend een uitgebreide briefing zijn.

>Inschrijven

>Meer info

Golfsurfen

Ook aan de jeugd is gedacht. Voor hen zijn er zaterdagmiddag golfsurf clinics. Jeugd kan zich hiervoor vooraf inschrijven. Echter, r is maar beperkt plaats, dus zorg dat je er snel bij bent.

>Inschrijven

>Meer info

 Kona Klasse Windsurf Event

De Kona Klasse komt zaterdag haar Windsurf Klasse Event voor de kust van Zandvoort varen. Dit event is speciaal voor de Kona eenheidsklasse. Uiteraard kunnen ook WVZ-leden hier aan meedoen. Wel moet je dan zelf voor je eigen Kona plank zorgen. Deze kun je eventueel ook via onze website huren.

>Inschrijven

>Meer info

 Zoals gezegd, het belooft een spetterend watersport spektakel te worden. Kijk dan ook snel even op onze event pagina, en schrijf je in. Hiermee help je ons enorm, want dan weten wij op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

 

CategorieënNiet gecategoriseerd