Spring is in the air!

 

De trampoline is terug! Na een paar weken van afwezigheid is de oude trampoline vervangen door een spiksplinternieuw exemplaar. Het oude toestel was na een paar jaar intensief gebruik behoorlijk versleten en niet meer veilig voor gebruik. De trampoline is voor veel jonge kinderen die nog niet het water op gaan een grote motivatie om naar de WVZ te komen. Derhalve heeft het bestuur besloten dit nieuwe en volgens zeggen van de fabrikant, veiligere en duurzamere exemplaar aangeschaft.

Hoewel het springen op de trampoline geheel geschiedt op eigen risico vragen wij aan de ouders en overige leden er op toe te zien dat de kinderen op veilige wijze de trampoline gebruiken en op een zodanige manier dat er geen beschadigingen ontstaan.

De volgende richtlijnen zijn hierbij nuttig om te onthouden:

  •  alleen gebruik door kinderen tot 12 jaar
  • maximaal 120 kg
  • niet met schoenen betreden
  • geen scherpe voorwerpen op de trampoline, ook geen schelpen

Op deze geweldige foto gemaakt door Lucia Neervens laat haar dochter Julie zien hoe blij ze wordt van de trampoline!

20160512_205942

CategorieënNiet gecategoriseerd