Beach Safety presentatie – voor jeugd & boarders

Beach safety

Zondag 15 mei geeft de Zandvoortse Reddingsbrigade op de WVZ een presentatie Beach Safety.

De mannen van de reddingsbrigade zullen wat over het reilen en zeilen van de Zandvoortse Reddingsbrigade vertellen, waarna verschillende veiligheidsaspecten van het branding watersporten aan bot komen.

• Muien, wat zijn dat, en hoe ga je hier mee om?
• Stroming, eb & vloed – handig voor als je gaat golfsurfen of suppen.
• Onderkoeling, wat doet dat met je?
• Zichtbaarheid op zee, invloed van (oosten)wind, etc.Afijn, alles wat je als brandingwatersporter eigenlijk zou moeten willen weten.

 

De presentatie is bedoeld voor de jeugd, maar zeker ook interessant voor suppers en golfsurfers.Wij vinden het fijn om vooraf een inschatting te kunnen maken op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen, en willen je vragen wanneer je komt om je vooraf op te geven. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: wedstrijdcommissaris(at)wvzandvoort.nl

Aanvang presentatie: 11:00
Duur: ca. 1 uur

 

CategorieënNiet gecategoriseerd