Programma 5 mei

Aankondiging 5 mei def2

Op 5 mei openen we het jubileumjaar, het seizoen 2016 en vertellen we meer over de WVZ voor de meer dan 200 leden die in 2015 en 2016 lid zijn geworden. Het ziet die dag eruit? We beginnen met de opening om 12.00. Vlag hijsen en het uitstallen van gevonden voorwerpen. Daarna start om 13.00 de eerste catamaran clubwedstrijd en toertocht van dit jaar. Om 14.00 starten we met de ruilbeurs voor watersportspullen. Je mag jouw watersportspullen meenemen en proberen te verkopen of ruilen en zelf nieuwe scoren. Om 16.00 komen de zeilers terug en start de borrel. Bijpraten en nieuwe vrienden maken. Tijdens de borrel vertellen een aantal leden over hun ervaring met de WVZ. Over commissies (onmisbaar voor een vereniging), sportevenementen en hoe de WVZ vroeger was. Lijkt ons logisch: een niet te missen dag voor oude en nieuwe leden.

CategorieënNiet gecategoriseerd