Downwinder tijdens ONK Wave

Downwinder ONK wave

Tijdens de Zandvoort-editie van het Open Nederlands Kampioenschap Wave Performance gaan we bij de Watersportvereniging Zandvoort ook weer een downwinder houden voor diegene die niet aan de wedstrijd deelnemen. Je wordt in kleine groepjes upwind van de wedstrijd locatie met een 4×4 afgezet. Daarna kun je ruime wind terug naar het clubhuis golfrijden.
Een leuke manier om een vette golfrij sessie te combineren, met het bekijken van het fantastische windsurfspektakel dat de beste Nederlandse windsurfers bieden. Blijf dus lekker chillen bij het fantastisch clubhuis van Watersport Vereniging Zandvoort.

De downwinder kost 10 euro en je betaald 20 euro borg voor een hesje. Via de deze link kun je registreren en we beperken de inschrijving tot 30 deelnemers.

CategorieënNiet gecategoriseerd