Surf / SUP-boardrek tijdelijk weggehaald

    Zeereep schoonscheppen 2016

De Havencommissie heeft afgelopen zaterdag de zeereep schoongemaakt. Ook rondom het surfboardrek moest flink wat zand weg geschept worden. Enkele boards moesten worden uitgegraven. Het Surf / SUP-boardrek is daarom tijdelijk weggehaald. Lag jouw board op dit rek, dan ligt deze nu boven op het buitenterras. Volgende maand zal het rek weer opgeknapt en teruggeplaatst worden.

Om meer zicht op de gebruikers van dit rek te krijgen zijn de spelregels aangepast. Wil je in de toekomst gebruik maken van he Surf / SUP-boardrek, dan zal je hiervoor een plek moeten aanvragen. Dit kan door een mailtje te sturen naar havencommissaris@wvzandvoort.nl.  Pas na toekenning van een ligplaats, kun je gebruikmaken van het Surf / SUP-boardrek. Dit geldt dus ook voor de boards die er al lagen. Boards zonder toekenning van ligplaats zullen worden afgevoerd.

CategorieënNiet gecategoriseerd