6e editie Dfrost Almugar New Year’s Surf

 

poster NYS 2016

Op 3 januari 2016 organiseert de Watersport Vereniging Zandvoort de Dfrost Almugar New Year”s Surf wedstrijd.

Dit is alweer de 6e editie en is hard op weg een echte klassieker te worden! Mede dankzij de sponsoren Dfrost Almugar Surf house & yoga Morocco, HoKnop-inschrijven-300x300lland Surfing Association, Surfvereniging Zandvoort, Mystic en Ripstar kan dit evenement weer doorgang vinden. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en het begint al lekker vol te druppelen! Dus wacht niet te lang met inschrijven.

Surfwedstrijd & Lifestyle Event
Het evenement kenmerkt zich door surfwedstrijden met een informeel karakter en een surfmarkt die in en rond het clubgebouw zal plaatsvinden. Evenals voorgaande jaren zal het een gezellige dag worden met diverse activiteiten voor het hele gezin. Niet alleen de wedstrijd zal spektakel geven, ook de surfrodeo op het strand is een belevenis. Opwarmen na de frisse surfsessie kan in de Hot Tub. Ook als je niet het water in gaat is er van alles te beleven. Koopjes scoren of info vergaren is mogelijk bij diverse stands. Voor wat actie  kun je o.a. Slacklinen of meedoen met de loterij met als hoofdprijs een RIPSTAR surfvakantie in Montalivet! 

Heb je nog bruikbare 2e hands golfsurfspullen? Neem ze mee, we stellen een aantal marktkramen beschikbaar voor een 2e hands surfmarkt waar je de spullen zelf kunt verkopen. Lekker chillen bij het kampvuur met een hapje of een drankje luisterend naar de DJ kan natuurlijk ook! Kortom een leuke dag die je niet mag missen!

Prijzen
Met de wedstrijd vallen mooie prijzen te verdienen. De nummers 1 bij de dames en heren gaan met een geweldig hand geshaped DFROST surfboard naar huis!  Voor de 2e plaats heeft DFROST een heerlijk verblijf in hun SURF HOUSE & YOGA in Taghazout in petto! De derde plaats wordt verzorgd door HIGH TIDE surfshop.
In de categorie jeugd heeft MYSTIC een geweldig prijzenpakket samengesteld. Ook als je niet op het erepodium komt zal je niet met lege handen naar huis gaan. Alle deelnemers ontvangen namelijk een goodiebag met coole spullen.!

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,-.  Voor leden van de HSA die voor geldt – bij betaling vóór 28 december a.s. – een korting van 5 euro p.p.. Alle deelnemers kunnen rekenen op een winterse maaltijd en de goodiebag. Wacht niet te lang, want  Vol=Vol
Inschrijven voor de wedstrijd kan via deze link, of via de New Year’s SurF Facebook Pagina (ook om te liken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de New Year’s Surf !).

Aanmelden voor de 2ehands surfmarkt kan via: newyearssurfwvz@gmail.com

 

 

CategorieënNiet gecategoriseerd