Zandvoortse Zeehelden – Eneco Youth Event

Afgelopen zomer hebben onze Zandvoortse Zeehelden de Zeilvereniging Noordwijk aangedaan voor het Eneco Youth Event.

Het was een mooi weekend zeilen voor de jeugd. Nou ja, op zondag begon het halverwege de middag wel erg hard te waaien. Van de 13 boten bleven er maar 2 overeind. 1 ervan was de Dragoon van Max  Tangelder en Hugo Versteeg. Zonder spinaker behaalde zij de laatste race als eerste de finish. Jammer dat ze niet door de gate konden varen. Er lagen 2 andere boten omgeslagen tussen de boeien. Omdat zij de enige finishers waren (maar helaas niet reglementair), zag  de wedstrijdleiding zich genoodzaakt de wedstrijd te moeten afgelasten.  Wat een pech voor Max en Hugo. Wel een top prestatie van de mannen!

Een foto-impressie van het event. Fotografie : Harald Versteeg

CategorieënNiet gecategoriseerd