OZK-Jeugd-Freestyle-Kite-Kampioenschap gaat door zaterdag 13 juni

WE HAVE A GO   – zaterdag 13 juni- Wind is top gem. 23 knp en vlagen tot 29 knp, richting ZW.

Inschrijving 08.00h-09.00h,  Schippersmeeting 09.30 Eerste start 10.00h.

Op dit moment zijn er 34 inschrijvingen!

Kitezone direct voor WVZ terrein is zaterdag gesloten; kiters mogen wel ten noorden van WVZ terrein kites parkeren en aan- en afvaren. Volg instructies van OZK organisatie en bestuur op svp en zit OZK deelnemers niet in de weg! Dank voor je sportieve medewerking.

The House of Marley | F-One Benelux | Cabrinha Kiteboarding | North Kiteboarding Benelux | Island Tribe | @Mystic | @Vandenberg Zandvoort Surfshop| From Hawaii | are ready

disclaimer: mocht het windbeeld verslechteren in de loop van morgen dan behouden wij ons het recht voor alsnog uit te stellen naar zondag of te annuleren. Wij communiceren dit dan via FB (OZK-Jeugd-Freestyle-Kite-Kampioenschap) en via de  Mail

 

CategorieënNiet gecategoriseerd