ONKWave Windsurfing Championship is weer van start

Poster ONKWave2015

De 2015 ONKWave Windsurfing Championship is van start!

We staan weer op de programma dit jaar met één Wedstrijd van één dag, maar over 6 mogelijk wachtweekeinden. Do ONKWave 2015 Kampioenschap is ook dit jaar weer; twee, ééndagse wedstrijden over 13 mogelijke wachtdagen.

Zoveel wachtdagen zijn nodig omdat een wave windsurf wedstrijd heeft twee dingen echt nodig: veel wind en golven – en deze kunnen we helaas niet inplannen of bestellen.

So, as the expression goes, if the mountain won’t come to Mohammed….

Dus het is wachten op de juiste condities, en dan een ‘flash mob’ van windsurfers uit het hele land (en ook duitsland en belgie) op gang brengen. Dit gebeurt via direct mailing en social media (Fb: ONKWave).

Omdat alles last-minute moet bij een flash-mob, is er altijd veel te doen dus als je zin hebt om mee te helpen op een bepaalde wachtdag/periode, graag laat wat van je horen op info@onkwave.nl of ons laten weten: Grant Rhodes, Kester den Nieuwenboer of Jan Willem van Oostrom.

CategorieënNiet gecategoriseerd