Komende zondag clubwedstrijden

wvz clubwedstrijden (ELR 20123)

Fotogafie: Ronald  Brakel

Na een schitterende Ronde om Texel staan er voor komende zondag weer gewoon WVZ Catamaran Clubwedstrijden gepland. Frank de Visscher is terug van vakantie en is (met ass. van Wouter Faber) schipper op de Jumbo. Olaf Vermeulen is paraat voor de uitslagverwerking, en als het even meezit zal Evert Beumer zondag onze Wedstrijdleider zijn. Waar zouden we zijn zonder deze vrijwilligers!

De inschrijving is zoals gewoonlijk vanaf 10:00 uur geopend. Om 11:00 is de briefing, en de eerste start staat gepland voor 12:00 uur. Ook zondag zal er weer in 2 klassen gestart worden. Met windkracht 3-4 uit het Zuiden in het vooruitzicht, ziet de weervoorspelling  er op dit moment erg goed uit. De wedstrijdcommissie kijkt dan ook uit naar een mooi deelnemersveld.

 

CategorieënNiet gecategoriseerd