Geslaagde Kitedag voor de Pro Klasse!

Winners

Fotografie:  Chris ‘t Sas

Mooie wedstrijden vandaag, tijdens de LiP ONK Kite Course Race
De dag begon aanvankelijk met uitstel, maar even over twaalf kon dan toch het eerste startschot gegeven worden. In totaal zijn er tijdens de LiP ONK Kite Course Race 5 races in de Pro Klasse gevaren. Er werd goede strijd geleverd op het water.

De wind varieerde vanmiddag van 10 tot 14 knopen. Een ideaal windje dus om te course racen. Vanaf het terras waren de wedstrijden goed te volgen. Rolf van der Vlugt was voor zijn tegenstanders duidelijk een maatje te groot. Een klasse apart, zo snel als hij over het water schoot. Bijna alle wedstrijden lag hij een heel rak voor op zijn collega kiters. Katja Roose was de enige vrouw op het water, maar voor de mannen deed zij zeker niet onder. Katja wist zelfs een tweede plek op het podium te behalen. Sander Bos werd 3e. Ook een knappe prestatie voor een freestyle kiter die pas net bij het course racen is begonnen.

Meer foto’s zullen snel volgen!

CategorieënNiet gecategoriseerd