Sunday Sessions

Golfsurfen-IMG_2461

Jeugd Golfsurf Promo Dag
Zondag 8 juni a.s. komt de First Wave Surfschool naar de WVZ en organiseren we een Jeugd Golfsurf Promo Dag op de club. Deze dag wordt alvast een voorproefje op de Sunday Sessions waarmee we binnenkort op de vereniging gaan starten. De promodag is van 10:00 tot 12:00 uur. Deelname is gratis! Vooraf inschrijven kan via sundaysessions (at) wvzandvoort.nl

Sunday Sessions
29 juni starten we met de Sunday Sessions. Helemaal nieuw op de club, maar de verwachtingen zijn hoog! Gedurende een 6-tal weken kunnen kids van 8 t/m 12 jaar met verschillende Beach Watersporten kennismaken. Onder de professionele begeleiding van First Wave Surfschool zullen verschillende branding watersporten aan bod komen. Het programma laten we een beetje van het weer afhangen. Maar we zullen kiezen uit uit Golfsurfen, Suppen, Bootvaren, Kiten, Catamaranvaren, of Bodyboarden. Ook zullen we af en toe een wedstrijdje organiseren. Wat we gaan doen wordt iedere week een verrassing!

 

Meer informatie over de Sunday Sessions vind je in de bijlage

Inschrijven Sunday Sessions

 

CategorieënNiet gecategoriseerd