ONK Kite Course Race 2014

facebook Check ook onze facebookpagina

ONK-Courseracen-2014

In juni wordt het inmiddels tweede officiële NK Kitesurf course racen gevaren in Zandvoort. In het twee daagse evenement kunnen naast de Pro’s ook de recreanten aantreden in de Fun klasse waarin je gewoon op je twintip of strapless golfsurfboard mag meedoen. Zo kan iedereen proeven aan het wedstrijd gevoel “wie is het snelst” op het water. Net als vorige jaren wordt het evenement gehost door de Watersport Vereniging Zandvoort.

Het kampioenschap wordt samen met de Nederlandse Vereniging van Wedstrijd Kiters (NVWK) georganiseerd op de Zandvoortse Noordzee bij het clubgebouw van de WVZ op strand-zuid. Het tweedaagse evenement zal, afhankelijk van voldoende wind, doorgang vinden op 14 – 15 of 21 – 22 juni. Twee dagen van te voren wordt op basis van het weerbericht beslist of het evenement doorgaat.

Er wordt in vier categorieën om de hoogste eer gestreden: Professionals heren en Professionals dames; en Fun heren en Fun dames voor de recreanten onder de deelnemers. De inschrijving staat open voor alle redelijk gevorderde tot goede kiters met belangstelling voor kitesurf course racen.

Het ONK duurt dit jaar opnieuw 2 dagen. We kunnen zo meer heats varen in zowel de Pro als de Fun klasse. We nodigen iedereen dan ook uit om te komen kijken en voor de kiters onder ons om je in te schrijven!

Inschrijven voor het NK kan binnenkort op de WVZ website!

CategorieënNiet gecategoriseerd