A.s. zaterdag 3 mei

algemeen deh_poster_a3_2014

Op zaterdag 3 mei organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag op meer dan 45 locaties. Dé dag om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Beleef het mee!

“Donateur? Meevaren!
De KNRM werd in 1824 opgericht en nog altijd werkt de landelijke hulpverleningsorganisatie geheel zelfstandig, zonder subsidie van de overheid, maar met de steun van de ‘Redders aan de Wal’, de geuzennaam van de donateurs. 3 mei is ook een uitgelezen moment voor niet-donateurs om kennis te maken met de KNRM en om in te schrijven als nieuwe donateur.

Tijden en programma’s
Reddingbootdag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt in 45 plaatsen langs de Noordzeekust, de Zuid- Hollandse en Zeeuwse wateren en aan het IJsselmeer gehouden.
Kijk op de website  www.reddingbootdag.nl voor routebeschrijvingen, plaatselijke programma’s, richtlijnen voor bezoekers en nog veel meer.

CategorieënNiet gecategoriseerd