inzetrooster app

Nieuwe super-app gemaakt door onze kantine baas Andries

Dit moet mij toch even van het hart. Waarschijnlijk nog niet door iedereen ontdekt want het is nogal geruisloos toegepast. Waar heb ik het over?
Over een nieuwe toepassing op onze site die geheel door Andries (onze kantine-commissaris) is bedacht en ontwikkelt. De inzetrooster-app.
Je treft hem aan onder de menu kop “leden”–>”inschrijven diensten” Het maakt niet uit met welk soort hardware je deze app benadert (mobiel, tablet, pc,laptop) hij past op ieder scherm en doet zijn werk feilloos.
En wat doet hij dan?
Ieder lid schrijft zich in op de data die hem of haar het beste uit komt. Alle diensten die er zijn worden zo efficiënt gevuld en als het toch niet uitkomt kan je de dienst overdragen. Het ziet er zo simpel uit maar we praten bij onze club al snel over 1000 diensten die gedraaid moeten worden. Ook kan je de leden zoeken op voor of achternaam en dan zie je ze. Wel zo gemakkelijk nu we met zovelen zijn.
Andries, heel erg goed gedaan. Dikke pluim. Je maakt ons leven een stuk gemakkelijker.

Denk je nu ook wat gaaf; dit wil ik ook toepassen op mijn golf, hockey, voetbal of wat voor een vereniging en/of bedrijf dan ook. Kijk dan even op inzetrooster.nl en maak een afspraak.