Lost & found

 

Gevonden voorwerpen

Op dit moment zijn er erg veel gevonden voorwerpen zonder naam, van zwembroek, harnassen tot een spie.

Eén keer in de 14 dagen -met corvee – worden de gevonden voorwerpen die in het rode krat liggen d.m.v. foto’s in kaart gebracht, van datum voorzien, gelabeld, en naar de garage op het parkeer terrein gebracht. Ben je spullen kwijt en ze liggen niet in de bak dan kun je via email contact op nemen met Sirikit Reijenga, dan kunnen we na een afspraak samen kijken in de garage of je spullen gevonden zijn.

Alles wat stuk, heel vies is gaat na 14 dagen de prullenbak in, dat doe ik ook met onderbroeken en vieze natte ruikende  handdoeken.

De handdoeken gaan naar een goeddoel, bijv. het dierenasiel in Zandvoort, ze zijn er erg blij mee.

Nog een tip, zet a.u.b je naam in je spullen  dit is makkelijker om ze terug te krijgen wanneer je ze kwijt bent.

Voor vragen over een verloren voorwerp kun je een mail sturen naar: Taco.Reijenga@inter.nl.net Met een goede en duidelijke beschrijving van het voorwerp dat je kwijt bent, doen wij ons uiterste best om het op te sporen. Vergeet niet naam en telefoonnummer duidelijk te vermelden.

Sirikit Reijenga

CategorieënNiet gecategoriseerd