17 november Mountainbike Beach Challenge

 


Voor de sportieve biker – MTB toertocht door duinen en strand – Lengte ca. 40 km

Opgeven vóór woensdag 13 november – Kosten 5 euro p.p. – MTB-verhuur


Ook dit jaar organiseren we weer de Mountainbike Beach Challenge.

Zondag 17 november gaan we volop in de pedalen. Het wordt een mooie toertocht van ca. 40 km. We fietsen via Bloemendaal, Overveen richting Bentveld, en vervolgens via Vogelenzang richting Noordwijk. Het laatste stuk naar Zandvoort (ca. 10 km) fietsen we over het strand. Grote kans dat we ook het MTB- parcours rondom het circuit van Zandvoort aandoen. En mocht het fietsen ;ekker gaan, wie weet pakken we dan wel een paar metertjes extra. Onderweg zullen er 2 verzorgingsposten zijn. Vooraf is er voor de deelnemers een bakje koffie, en na afloop is er voor de liefhebbers een bord soep.

Heb je geen fiets, dan kun je via bovenstaande link een fiets huren. Maar dit moet je natuurlijk wel zelf ff regelen. Een beetje MTB-ervaring is overigens wel aan te raden.

  • Laagwater Zandvoort: 10:58 uur
  • Hoogwater Zandvoort: 15:16 uur

 

Om op de terugweg op het verharde strand te kunnen rijden willen we om 10:00 uur vertrekken. Om 09:30 uur is het verzamelen op het clubhuis. De koffie staat dan klaar. Het is een toertocht, dus geen wedstrijd. En het is natuurlijk het leukst om als groep bij elkaar te rijden. Het laatste stukkie over het strand, kan iedereen los gaan, en zijn eigen tempo fietsen.

Om een inschatting te kunnen maken op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen willen we je vragen vragen vooraf in te schrijven. Dit kan door vóór woensdag 13 november een mail te sturen naar : MTB.Beach.Challenge@wvzandvoort.nl

CategorieënNiet gecategoriseerd