Eneco Luchterduinen Race – 17 augustus 2013

Start Eneco Luchterduinen Race is om 12:00 uur

Briefing 11:00 uur. Prijsuitreiking 18:00 uur. Diner ca. 19:00 uur.

Zondag:

Het  1e waarschuwingssein staat gepland voor  10:55 uur. Vanaf 09:00 uur is er ontbijt voor alle deelnemers. De briefing is om 10:15 uur. Er staan voor zondag 3 kortebaanwedstrijden gepland  (Back to Back)  De prijsuitreiking zal  na de laatste race en afhandeling van protesten om ca. 16:30 uur zijn.

Voor meer details over het programma en de wedstrijden  zie ook de NoR en de Wedstrijdbepalingen, of  klik op Eneco Luchterduinen Race .

 Eneco Luchterduinen Race nu ook op Facebook. Al meer dan  180 vrienden.

Nog geen vriend………….. Klik op de foto en meld je aan!

Facebook Eneco Luchterduinen race

 

De organisatie  nodigt iedereen uit om op 17 en 18 augustus tijdens de “Tweedaagse van Zandvoort” mee te varen. En………. het is nú het moment om je online in te schrijven. De weersvoorspellingen lijken gunstig, dus mis dit niet en schrijf je online in via: Eneco Luchterduinen Race online inschrijven.

Er ligt dan op de zaterdag een volledig ingevuld inschrijfformulier  bij de inschrijfbalie voor je klaar !! Bij voorinschrijving vóór 11 augustus ben je bovendien verzekerd van een gratis shirt. Nadien geldt helaas: op = op. En hiermee help je de organisatie enorm!!

Voor meer info, ga naar: Eneco Luchterduinen Race 2013  Hier vind je alle benodigde informatie en kun je zien wie er al heeft ingeschreven. Tijdens de Tweedaagse van Zandvoort is de kitezone voor ons clubhuis gesloten. Uiteraard kun je kiten bij de andere kitelocaties.

De bar is vrijdagavond 16 augustus open vanaf 17.00 uur. Zaterdagavond na de race is het clubhuis tot laat open voor een drankje en voor muziek wordt gezorgd. Niet-zeilers kunnen ook gebruik maken van een buffetmaaltijd op zaterdagavond. Het buffet zal rond 19.00 uur worden geopend. Kaarten kunnen aan de bar gekocht worden. Het is een ‘Walking Buffet’ voor de prijs van € 12,50 met:

Voorgerechten;
Humus met diverse tappenades en aioli, kruiden boter Turks brood
Salade niciose Salade mozzarella, tomaat en basilicum Groene aardappel salade
Paté de campagne
US meatloaf
Gemengde groene salade met dressing

Hoofdgerechten;
Kip saté met saté saus, seroendeng en kroepoek
Roerbak noodles met oosterse groenten en buikspek
Pasta arrabiata met tomaten saus en verse worst
Quiche met paprika en ui

Desserts;
Appel crumble
Brownie met crème fraiche

CategorieënNiet gecategoriseerd