Zandvoortse Zeehelden!!

,

De Zandvoortse Zeehelden mochten vandaag weer het water op. En voor Susanne, Annemijn en Cealia was dit zeker heel toepasselijk. Wat een helden waren zij. Vanmorgen zijn zij met een mooie windkracht 4, in flinke golven uitgevaren. Er stond een lekker zonnetje maar ‘t was nog best fris op het water.

Toen brak opeens de zijstag en ging de mast overboord. Dat was wel even schrikken natuurlijk. Maar de dames hadden er eigenlijk niets van. In korte tijd werd het grootzeil en fok binnengehaald en lag de mast weer aan boord. Onze rescueschipper Gerben van Dijk heeft de Dragoon naar de kant gesleept, en de meiden konden hierna zelfs nog even op een andere Dragoon verder varen. Meiden, super dapper van jullie!!

Maar ook de middagploeg heeft goed zijn best gedaan. Het begon zelfs nog harder te waaien. Zelfstandig varen was er met deze golven en wind nog niet bij, maar er werd grote voorruitgang geboekt. Zeker een dag om weer een hele week op terug te kunnen kijken. Want komende zaterdag gaan we natuurlijk weer!

 

CategorieënNiet gecategoriseerd