Rolf van der Vlugt 1e Ned. Kampioen Kite Course Racen

Zojuist is de allereerste Nederlands kampioen Kite Course Racen bekend geworden. Na een intensieve en uitdagende wedstrijdserie  van 10  wedstrijden heeft Rolf van der Vlugt de titel Nederlands Kampioen Kite Course Racing Heren 2013 bemachtigd. Uiteraard kreeg hij ook de bijbehorende Blauwe Wimpel van het Watersportverbond.

2e is geworden Bram Hoogendijk. De 3e plaats ging naar Sander Bos.

WP_20130623_026

Bij de dames werd Katja Roose 1e. Helaas waren er te weinig inschrijvingen om ook voor de dames een Nederlandse titel toe te kunnen kennen.  Bij een  gemengd klassement (Heren en Dames) zou Katja Roose zelfs een 2e plaats behaald hebben.

Fun-Klasse

In de fun-klasse, de klasse met de meeste deelnemers, ging de 1e plaats naar Rens van der Schoot.  2e is geworden Rob Neervens. En  de derde plaats was voor Luc Beelen.

DSC_7386

Uitslagen Fun klasse

Uitslagen Proklasse (Men en Women)

Ook grote dank aan de vertegenwoordiging van het NVWK, voorzitter Protestcomité Jos Spijkerman, het Rode Kruis, en onze event sponsoren Mystic, Red Bull, Peter Lynn, North Kites, F-one/Ozone, Cabrinha, Ion en Van Den Berg Surf!

Fotografie : Leonie Koote

SBS 6 is met een camera team op bezoek geweest. Leuke reportage van SBS 6, voor het programma Hart van Nederland.

 

 

CategorieënNiet gecategoriseerd