1e dag Mystic ONK Kite Course Race geslaagd

Ondanks regen vandaag 7 heats gevaren. De top van Nederland was vertegenwoordigd. Bij de heren gaat Rolf van der Vlugt aan de leiding. Gevolgd door Bram Hoogendijk en op de derde plaats Sander Bos. Bij de dames was Katja Roose duidelijk in vorm.  De eerste wedstrijd troefde ze al haar mannelijke kiters af.  De wedstrijden hierop volgend  wist ze iedere keer als 2e te finishen. Zie hier de voorlopige uitslag

ONK Kite - Kite bij WVZ-boei - Foto Vincent Kruijt

Ook in de FUN-klasse werd er flink gestreden. Het bleek nog een hele opgaaf om zonder aangepaste vinnen hoogte te kunnen lopen. Alleen Luc Beele  wist de eerste wedstrijd reglementair te finishen.  De volgende wedstrijd  verliep voor de meeste kiters een stuk beter. voorlopige uitslag

ONK Kite - Elke - foto Vincent Kruijt

Veel dealers waren vandaag met testmateriaal aanwezig. Maar ook morgen is vol op gelegenheid kites en boards te testen.

Foto ONK Kite - Fotograaf Vincent Kruijt

Fotografie Vincent Kruijt – Copyright 2013

CategorieënNiet gecategoriseerd