Geslaagde Kite Safety Clinic!

Onder grote publieke belanstelling beleefden we gisterenavond een zeer leerzame clinic over allerlei veiligheidsaspecten van het kitesurfen op zee. Onder auspiciën van het NKV georganiseerd en verzorgd door IKO instructeur en Mr. Safety  Maarten Huisman werden zowel beginners als gevorderden gedurende ruim twee uur ondergedompeld in de theorie en praktijk van veilig kitesurfen.

NKV Veiligheidsclinic -  bij Watersport Vereniging Zandvoort 
Foto: Dik Busscher
 

Zelfs de meest ervaren kiters onder ons moesten toegeven heel wat opgestoken te hebben. Er waren circa 70 bezoekers, waarvan een ruime meerderheid van buiten de WVZ, die op deze wijze konden kennismaken met onze bruisende vereniging en mooi clubhuis. Met dank aan Maarten, het NKV en WVZ organisator Peter Schouten met kantine ondersteuning door Andries Filmer en zijn kantineteam. En bij deze de oproep aan alle kiters van de WVZ: voor zover je het nog niet bent, wordt lid van het NKV! Een geslaagde avond, voor herhaling vatbaar!

CategorieënNiet gecategoriseerd