Mystic Clubjas en Clubsweater

Mystic Clubjas  clubsweater

Het doet ons plezier onze leden te kunnen melden dat we in samenwerking met onze sponsor Mystic een clubjas en een clubsweater hebben ontwikkeld. Beide staan inmiddels als samples op etalagepoppen in ons clubhuis. De jas is een hoogwaardig product met op de mouw ons logo en de sweater is een zgn. ‘hoody’ met op de rug ons logo groot afgebeeld. 

Mystic wil ons deze kleding inclusief logo tegen inkoopprijs aanbieden.

Dat betekent dat de jas € 75,- en de sweater € 30,- gaat kosten (de winkelwaarde is 2 keer zo hoog). Al onze leden kunnen hierop inschrijven tot 15 mei a.s. door eenvoudig een e-mail te sturen [door op deze link te klikken]. Vermeld dan wel je naam, wat je wilt bestellen (sweater of jas) en de maat

Voor wat betreft de maat zullen komende weken pasmodellen in verschillende maten in ons clubhuis aanwezig zijn. Betaling geschiedt bij levering. Tijdens de jaarvergadering en de dagen erna is ons gebleken dat er behoorlijke belangstelling is voor deze artikelen. 

Wij zijn deze actie gestart om de leden de mogelijkheid te geven betaalbare goede spullen aan te schaffen die tevens de binding met club en sponsor onderstrepen. 

Met sportieve groet,

Jacqueline Kragt

Sponsor Support WVZ

 

CategorieënNiet gecategoriseerd