Kitesurfing – King of the Air

The-World_s-top-Kiteboarders-to-descend-on-Cape-Town-for-Red-Bull-King-of-the-Air-2013--1

Gisteren was in Kaapstad (Big Bay) the wedstrijd ‘King of  the Air. De omstandigheden waren super 35 tot 40 knopen en een swel van 4 tot 5 meter. De grootste van de wereld waren aan wezig, om er een paar te noemen, Nick Jacobsen, Youri Zoon, Ruben Lenten, Jessie Richman en natuurlijk huidig wereld kampjoen Kevin Langeree. Ook Robie Naish gaf tussen de heats een demonstratie. De sprongen waren onwijs hoog. Natuurlijk erg leuk dat de WVZ leden Olaf en ik die dag erbij waren en daar ook nog eens gevaren hebben.

Lees de stukjes op Hanglos als je meer wilt weten.

Hier de  youtube video:

Extreme Air Kiteboarding Competition – Red Bull King of the Air 2013

 

 

CategorieënNiet gecategoriseerd