Jeugdzeilen binnenkort van start

Het jeugdzeilen gaat binnenkort weer van start.

Zeilen is plezier!  En zeilen op zee op een supersnelle catamaran is natuurlijk helemaal cool. Door de golven schuin op één drijver. Kicken zo hard als dat gaat. En jij kunt dit op de watersport vereniging zelf gaan meemaken. Optuigen, het water op, sturen, in de trapeze hangen, je doet het allemaal zelf. Half mei gaan we weer met onze Catamaran Jeugdzeilcursus beginnen.

Hiernaast gaan we dit jaar voor onze jeugdleden in de zomervakantie ook een Jeugdzeilkamp organiseren. Lekker een hele week achter elkaar zeilen voor de Zandvoortse Kust.  Zeilervaring opdoen en een week lang watersporten en met elkaar optrekken.

Denk je nu zoiets van “hé leuk, dat is wel wat voor mij”……….                      Klik dan op één van onderstaande buttons (of misschien wel allebei) en schrijf je snel in.

Logo inschrijvenJeugdzeilkamp1

CategorieënNiet gecategoriseerd