ONK Wave Windsurf

Watersport Vereniging Zandvoort en Jumpteam Scheveningen organiseeren dit jaar, in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdsurfers, het ONK Wave 2014. Dit evenement zal plaatsvinden over twee wedstrijden. De wachtdagen zijn:

NORDates


Naast de Wave wedstrijden worden er ook Downwinders georganiseerd voor iedere enthousiaste wavende windsurfer. Naast het bekijken van de performances van de Pro’s kun je dus zelf ook het water op.

De locatie is uiteraard het strand voor het clubgebouw van de Watersport Vereniging in Zandvoort, strand Zuid. En bij JumpTeam in Scheveningen.

Inschrijven voor beiden wedstrijden van het ONK Wave 2014 is mogelijk vanaf 08:00 uur op de wedstrijddag. De skippers briefing start om 09:30uur. Voor meer Wedstrijd informatie en pre-registratie klik hier.

Inschrijven voor de Downwinders is mogelijk tot 12:00 uur op de wedstrijddag. De laatste strandbus zal vertrekken rondom 14:00 uur. Voor meer downwinder informatie en pre-registratie klik hier .

Zonder wind geen evenement. Dus hebben wij hulp ingeroepen van een top meteoroloog, die ons helpt te bepalen of:

1. wedstrijd 1  op 17 of 18 mai 2014 plaats kan vinden – of dat we moeten uitwijken naar de uitwijk weekeinden. Op de woensdagen voor mogelijke wedstrijd dagen zal de eerste weer berichten en voorspellingen worden bekent gemaakt.

Het is daarom belangrijk dat wij alle deelnemers en belanghebbenden snel kunnen bereiken. Stuur dan ook een mail naar onkwave@gmail.com en laat ons weten of je wilt registreren en op de hoogte wil blijven van het ONK en de andere activiteiten.

Je kan ons ook vinden op Facebook – Like ons op ONKWave

Tenslotte, bij wave windsurfen gaat het om zee, wind, en vooral om doen! De uitgebreide clubfaciliteiten van WVZ en Jumpteam  zorgen voor een mooie ‘backdrop’ waar het goed vertoeven is voor, tijdens en na elke wedstrijd.

Op de laatste wedstrijd dag zullen punten over alle wedstrijden worden op geteld en nieuwste Nederlands Open Wave Kampioen worden gehuldigd.

 

INSCHRIJVEN:

CategorieënNiet gecategoriseerd