WVZ aanvraagformulier

Op dit moment is er bij de watersportvereniging Zandvoort enkel plaats voor nieuwe leden met een zeilboot en tevens voor jeugdleden (jonger dan 25 jaar en minimaal 16 jaar).

Voldoet u aan de criteria (in bezit van een boot en actieve zeiler), dan kun u een lidmaatschap aanvragen door onderstaand aanvraagformulier ingevuld te verzenden. Het heeft geen zin het aanvraagformulier in te vullen als niet aan de criteria voldaan wordt.

Ga naar het Inschrijfformulier.


  • Bij gezinslidmaatschappen dienen alle gezinsleden apart het inschrijfformulier in te vullen;
  • Bij het invullen van het inschrijfformulier willen we je graag nog attent maken op het volgende: Betalingen gaan altijd via automatische incasso en facturen worden per email verstuurd (PDF);
  • Na het verzenden ontvang je een email vanuit het systeem voor een bevestiging, zodat gecontroleerd kan worden dat je email goed ontvangt (Check spam). bevestig deze email svp. De aanvraag wordt niet verwerkt zonder bevestiging;
  • De secretaris verwerkt de aanvragen en stuurt binnen enkele weken een uitnodiging voor een kennismaking op de club;
  • Wanneer je lid wordt, houd dan naast lidmaatschapsgeld tevens rekening met éénmalig 200 Euro inschrijfgeld  (Behalve voor jeugdleden, jonger dan 25 jaar).