(Jeugd) Sunday Sessions

Fotografie: Dolf Wietzema Menkhorst. Editor: Marc Adank

Ook in 2017 heb je de mogelijkheid om golfsurflessen te volgen bij de Watersport Vereniging  Zandvoort samen met je vriendje/ vriendinnetje.  In samenwerking met First Wave Surfschool worden binnenkort weer de succesvolle Sunday Sessions georganiseerd voor de jeugdleden.  Er zullen weer 4 sessies in het voorjaar plaatsvinden en 4 sessies direct na de grote schoolvakantie in september.

De data van de 1e vier sessies zijn:

28 mei

11 juni

18 juni

25 juni

De data in september worden hier binnenkort gepubliceerd.  Indeling van de kinderen wordt dit jaar voor het eerst gedaan op basis van het hebben van wel of geen ervaring met golfsurfen.  We hanteren hierbij Level 1 en level 2.

 

Voor wie is Level 1 ?

Als je echt begint en nog niet eerder gesurft hebt dan is level 1 voor jou geschikt.  Ben je erg jong en heb je wel al enige keren gesurft maar je hebt nog wat herhaling en extra oefening nodig dan is voor jou level 1 de beste keuze.  We leren je hier de basis van het golfsurfen en alle bijbehorende begrippen.  We houden je vorderingen bij dmv een “Skills Report”!  Hiermee kunnen we aan het eind zien of je klaar bent voor level 2!  Het maximale aantal kinderen is 8 per instructeur.  Er zijn 16 plaatsen dus schrijf je snel zodat je verzekerd bent van een plek!   Minimaal zwemdipoma A en B vereist om mee te kunnen doen!

Tijd: 10:30 tot 11:45 uur

 

Voor wie is level 2?

Uiteraard sluit dit aan op Level 1.  Je hebt evt. al ergens anders surf ervaring opgedaan.  We gaan verder met het perfectioneren van je paddel en surf techniek. We gaan het belangrijkste moment, de “Take Off” vaak oefenen, zodat je uiteindelijk zelfstandig een golf leert aanpaddelen en weet te pakken!  Ook instrueren we je verder in het toepassen van de surf etiquettes en leren je verder hoe je de golven moet “lezen”.  Heb je in het verleden al eens meegedaan met de Sunday Sessions oude stijl, je bent iets ouder en je wilt verder met golfsurfen bij de WVZ, dan is dit jouw level!   Ook hier houden we je vorderingen bij via het “Skills Report”!  Evenals level 1 max 16 plaatsen, dus vol is vol!  Minimaal zwemdipoma A en B vereist om mee te kunnen doen!

Tijd : 12:00 tot 13:15 uur

 

Wat kost het ?

4 sessies kosten € 75,- inclusief het gebruik van wetsuit.   De lessen worden gegeven door 2 gediplomeerde instructeurs van First Wave Surfschool.  Deelname aan de Sessions pas bevestigd na overmaking van €75,- op rekening NL34RABO0153804971 t.n.v. First Wave Surfschool o.v.v. “Sunday Sessions” en de naam van de deelnemer.

 

Nieuw in 2017 !

Heb je Level 1 en/of Level 2 doorlopen en je wilt verder oefenen maar je weet nog niet welk board voor jou geschikt is?  Je kunt dan gedurende de zomermaanden afhankelijk van je Skills Report en bepaalde voorwaarden(1) gebruik maken van een Soft Top die door de vereniging ter beschikking wordt gesteld.

(1)

Kinderen van Level 1 in overleg met jeugdcommissaris

Kinderen van Level 2 onder 13 jaar alleen onder begeleiding van ouder/ verzorger. Boven 13 jaar in overleg met jeugdcommissaris.

Aanmelden via dit online FORMULIER